PINSO MIOGATTO

Miogatto Adult Rico en Pollastre amb Arròs és un pinso complet i equilibrat, especialment indicat per a gats adults entre 1 a 10 anys. Aquest aliment incorpora els nivells adequats de proteïnes i grasses que la teva mascota necessita per a un bon manteniment en la seva etapa adulta.
Aquest aliment d'alta palatabilidad, es caracteritza perquè està lliure de gra i no generen reaccions al·lèrgiques. Particularment la seva exclusiva recepta és digestible, que contribueix a la salut de l'intestí i de la pell.
Les seves croquetes tenen alt contingut de minerals, omega 3, vitamines del grup B, i es caracteritzen perquè ajuden a la digestió, el creixement i l'intestí, a més estimula el sistema immune fisiològic. Definitivament, aquest aliment de la marca italiana Miogatto brinda una atractiva i innovadora recepta que no has de deixar passar.
 
AVANTATGES:
Conté alta qualitat de matèries primeres.
No conté conservants artificials de cap tipus.
Ajuda a reforçar les defenses naturals contra els radicals lliures.
 
USOS I ESPECIFICACIONS:

Aliment humit amb antioxidants i lliure de gra per a gats adults de totes les races.

 

Ingredients genuïns per a una nutrició equilibrada adequada al consum diari. Els productes Miogatto es presenten en els següents gustos i formats:

CROQUETES JUNIOR 0.1 CARN BLANCA
CROQUETES ADULT 0.2 POLLASTRE I ARRÒS
CROQUETES ADULT 0.3 POLLASTRE I ENCEBADA
CROQUETES SÈNIOR 0.4 SALMÓ I ARRÒS

CROQUETES HAIRBALL LIGHT 0.5
CROQUETES ESTERILITZATS 0.6

Escribir comentario

Comentarios: 0