· 

CATIFA REFRESCANT


Catifa refrescant per millorar substancialment la qualitat de vida del seu gos o gat en els mesos més calorosos.


Es va acabar el vagar de la seva mascota per la casa buscant el lloc més fresc on alleujar el seu fogot.

Aquesta catifa manté una agradable temperatura 3˚ o 4˚ per sota de la corporal.

Per refredar-se no necessita cap tipus d'electricitat o bateries, ni tan sols refrigeració en la nevera. Simplement ha de col·locar-la sobre el sòl o en el llit de la seva mascota i instantàniament, per la pressió que exerceix el contacte de la mascota sobre la catifa, aquesta li proporciona un gran alleujament amb la seva frescor.

Per refredar-se no necessita cap tipus d'electricitat o bateries, ni tan sols refrigeració en la nevera. Simplement ha de col·locar-la sobre el sòl o en el llit de la seva mascota i instantàniament, per la pressió que exerceix el contacte de la mascota sobre la catifa, aquesta li proporciona un gran alleujament amb la seva frescor.

Si la introdueix en la nevera durant 20 minutos, l'efecte refrescant s'amplifica.

És molt fàcil d'usar i de mantenir. És resistent a les burxades i es pot rentar amb una toallita o drap humit. A més no ocuparà molt lloc quan l'hagi de guardar.

L'interior de la catifa està compost per un gel que canvia de sòlid a líquid, i viceversa, depenent de la temperatura ambienti. Aquest gel funciona absorbint la calor corporal de la seva mascota. El procés d'absorció pot mantenir-se fins a 6 o 8 hores seguides. Quan la seva mascota abandoni la catifa, el gel expulsarà la calor i tornarà a solidificarse (i per tant, refredar-se) en aproximadament 15 minuts.

Es pot utilitzar directament en el sòl, ja que el gel de l'interior proporciona una superfície mullida.

Aquest producte no és tòxic i no té efectes secundaris.

Escribir comentario

Comentarios: 0