· 

EL CAS D'EN NINU

En NINU és un gat entranyable,  simpàtic i un mica trapella; va aparèixer una nit de tempesta per els voltants de la casa dels seus nous propietaris. Quan va arribar estava molt apagat, ple de ferides i amb una greu lesió a la cua. Desconeixem què li va passar però les lesions eren prou importants com per necessitar una cirurgia i en aquest cas després del pertinent tractament amb antibiòtics, analgèsics i antiinflamatoris es va procedir a la amputació de la part de la cua afectada.

L’anestèsia i la cirurgia varen ser un èxit , us ensenyem les fotografies de l’abans i el després de la intervenció de la cua. I com podeu veure per la resta de fotografies en NINU evoluciona perfectament entre les seves mantetes i l’afecte dels seus nous propietaris.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0