· 

SERRANO SNACKS PER GOSSOS

Els Serrano Snacks de MEDITERRANEAN NATURAL, delicadament tallats en petites quantitats amb forma de huesito, garanteixen la seguretat de la mascota, mantenen la seva puresa i tots els nutrients, reflecteixen la dieta natural i contenen un 70 % de carn fresca (60% en “Serrano Snacks for puppies”).

Elaborats amb matèries primeres exemptes de gluten, no contenen transgènics ni àcids grassos trans. Són un producte hipoalergénico (excepte els sabors “salmó i tonyina” i “for puppies”) font natural d'àcid oleic. Els Serrano Snacks de salmó i tonyina aporten Omega 3 i 6.

Són el snack perfecte per premiar el comportament de la seva mascota.

Ideals en l'ensinistrament.

Dosatge diari:

1-10 KG: Fins a 14 UN

11-20 KG: Fins a 21 UN

21-30 KG: Fins a 35 UN

Més de 30 KG: Fins a 42 UN

Escribir comentario

Comentarios: 0