· 

NOVETAT!! INTRODUÏM NOUS PREMIS

CODILLO

 

Codillo fumat elaborat amb vedella 100% natural.

 

La seva composició d'origen animal és l'opció natural enfront d'altres ossos o snacks: l'os natural de vedella promou la masticació i això et permet cuidar la dentadura de la teva mascota. A més, t'aporta la tranquil·litat de saber que està consumint un producte que es trobaria present en la dieta salvatge del teu gos de manera natural.

 

Aquest os està elaborat amb vedella de la millor qualitat que passa per un lleuger procés de fumat que li aporta aromes totalment naturals. Aquest toc fumat és una aroma ideal per encuriosir i estimular l'apetit de la teva mascota.

ROTLLET DE PEIX

El rotllet de peix amb omega 3 i omega 6 és un aliment complementari per a gossos 100% natural que els proporciona alts percentatges d'àcids grassos essencials omega 3 i omega 6. A més, conté un 83% de proteïnes de qualitat que contribueixen al fet que l'animal tingui una salut òptima.

BANYA DE CABRA

Amb la banya de cabra podràs mantenir al teu gos entretingut per un llarg temps ja que passarà bastant temps mossegant-ho. Li encantarà la seva textura ja que està fet amb materials 100% naturals pel que serà la joguina favorita del teu gos.

 

La banya de cabra estimularà la mandíbula del teu gos i les seves dents a més d'ajudar a mantenir una bona salut dental.


Escribir comentario

Comentarios: 0