Veterinari

Veterinari · 08. noviembre 2019
Obrim un nou apartat, les predisposicions de races. Depenent de la raça, les nostres mascotes estan predisposats a patir unes o altres malalties. Això no vol dir que tots els gossos necessàriament vagin a contreure la malaltia a la qual la seva raça estigui predisposada. La predisposició només indica que existeix un fort component hereditari en una raça a patir una determinada malaltia. Igual que es pot heretar altres característiques com el color del pèl o la longitud de la cua.
Veterinari · 03. septiembre 2018
Els cadells com la LIA són inquiets i intrèpids, però a vegades aquest caràcter els hi pot donar més d’un ensurt. La nostra companya va caure des del seu pis i després de ser atesa d’urgència i confirmar que totes les constants vitals estaven estables es va plantejar arreglar les seves fractures.

Veterinari · 29. enero 2018
1- REDUEIX LA DOMINÀNCIA I AGRESSIONS Això es deu a la reducció de testosterona, de tota manera si el pacient presenta una actitud agressiva i dominant ja consolidada per una mala socialització és possible que la cirurgia no corregeixi per si sola el problema si no afegim teràpies conductuals. 2- REDUEIX EL RISC DE SER ATACAT PER ALTRES MASCLES Tot i que el nostre company no mostri un comportament agressiu pot ser que per altres mascles representi un possible rival i despertar una...
Veterinari · 28. enero 2018
En NINU és un gat entranyable, simpàtic i un mica trapella; va aparèixer una nit de tempesta per els voltants de la casa dels seus nous propietaris. Quan va arribar estava molt apagat, ple de ferides i amb una greu lesió a la cua. Desconeixem què li va passar però les lesions eren prou importants com per necessitar una cirurgia

Veterinari · 13. diciembre 2017
També coneguda com a traqueobronquitis infecciosa canina o complexe respiratori caní. Si bé es tracta d’un procés benigne la durada del procés pot ser aprofitada per altres agents infecciosos per agreujar o complicar l’estat del pacient.
Veterinari · 27. mayo 2017
GATO, pacient de 3 anys amb una fractura diafisària mitja de radi i cúbit ens arriba al nostre centre després d’haver-se plantejat la opció de resoldre amb una fèrula la fractura.

Veterinari · 25. mayo 2017
Terra Mascotes ofereix un servei d’atenció domiciliària per tots aquells pacients que per diversos motius desplaçar-se al nostre centre no és una opció còmode.  
Veterinari · 10. marzo 2017
A la nostra zona les paparres estan representades per dues grans famílies: IXODIDAE (paparres dures) i RHIPICEPHALUS SP. (paparra cafè del gos) Una de les característiques de les paparres dures és que les peces bucals es veuen dorsalment, aquestes peces juntament amb l’hipostoma s’introdueixen a la pell i giren 90º, s’obren i injecten una substància que les adhereix/fixa a la pell; si la paparra és arrancada amb pinces per molta cura que es tingui de no deixar restes de la paparra...