COLLARS GOSK

Un dels principals objectius de Gosk és millorar els productes que hi ha al mercat i donar-li un sentit més enllà d'una mera forma de lligar al nostre animal.

Per descriure els nostres productes ens podem basar en tres punts fonamentals:

  • Els nostres productes són artesanals, és a dir, fets a mà, amb materials de primera qualitat. No escatimem a l'hora de seleccionar els millors, més segurs i exclusius materials per a les nostres mascotes, que ens garanteixen un ús adequat, tranquil·litat per al propietari i a més un look diferent per a la nostra mascota.
  • La seguretat és un altre punt important, així sorgeix el sistema martingale que estan confeccionats i provats per a la seguretat dels gossos i els seus propietaris. Usem anelles, fils i teles d'una resistència superior per evitar sorpreses i disgustos. A més garantim una major durabilitat el que fa que la inversió sigui rendible. El Sistema Martingale és un sistema antiescape molt eficaç, dels més segurs del mercat. No obstant això pugues no ser suficient per a llebrers o uns altres amb el cap molt estret, per això també fem al costat d'aquests collarets, *arneses amb els quals poder portar tranquil·lament a la teva mascota sense pensar que pot escapar.
  • Finalment i no menys important, volíem que els nostres productes tinguessin un sentit social i que cada client se senti part del mateix. Per això, decidim que parteix dels nostres beneficis són destinats a ajudar mascotes sense possibilitats o amb necessitats no cobertes. (Punxar aquí per veure les diferents destinacions).

MENTRE ELS VOSTRES GOSSOS VAN GUAPÍSSIMS I SEGURS, AJUDEU A D'ALTRES PETITS A QUE PUGUIN VIURE I TROBAR UNA BONA LLAR COM LA VOSTRA!!!!!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS I ESPEREM QUE US AGRADI AQUESTA INICIATIVA QUE EM EMPRÈS AMB TANTA IL•LUSIÓ!!!!