COLLARS GOSK

 

Confeccionats a mà amb sistema martingale o anti fuga per a llebrers i qualsevol altre tipus de gos i de mida. Part de l'import de cadascun dels collars serà destinat a l'ajuda pel rescat, atenció veterinària o transport cap a Catalunya d'aquells peluts que més ho necessitin i que, per desgracia, són moltíssims.
Si voleu participar d'aquesta iniciativa solidària podeu trobar-los a
la Consulta Veterinària Terra Mascotes de Mataró o encarregar-los per internet. A més a més, a la pàgina de la Consulta Veterinaria Terra Mascotes i a la de COLLARS GOSK  podreu veure els casos en que hem pogut col•laborar, gràcies a l'adquisició dels vostres collars solidaris Gosk, i l'evolució dels petits.
Els nostres collars, per la seguretat i confort que comporten, estan
pensats no només per a llebrers,sinó també per a qualsevol tipus de
gos i de mida: Per això podeu trobar tres talles o mides:


- Talla 2, de 2 cm. d'ample.
- Talla 3, de 3 cm d'ample.
- Talla 4, de 4 cm d'ample.
- Talla 5, de 5 cm d'ample.

 

MENTRE EL VOSTRES GOSSOS VAN GUAPÍSSIMS I SEGURS, AJUDEU A D'ALTRES PETITS A QUE PUGUIN VIURE I TROBAR UNA BONA LLAR COM LA VOSTRA!!!!!
MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS I ESPEREM QUE US AGRADI AQUESTA INICIATIVA QUE EM EMPRÈS AMB TANTA IL•LUSIÓ!!!!

 

COLLARES GOSK

 

Confeccionados a mano con el sistema martingale o anti escape para galgos y cualquier otro tipo de perro y de tamaño. Parte del importe de cada uno de los collares será destinado a la ayuda para el rescate, atención veterinaria o transporte hacia Catalunya de aquellos peludos que más lo necesiten y que, por desgracia, son muchísimos.
Si deseas participar de esta iniciativa solidaria puedes encontrarlos
en la Consulta Veterinaria Terra Mascotes de Mataró o encargarlos por internet. Además, en la página de Consulta veterinaria Terra Mascotes y en la de Collares GOSK  podréis ver los casos en que hemos podido colaborar, gracias a la adquisición de vuestros collares solidarios Gosk y la evolución de los pequeños.
Nuestros collares, por la seguridad y confort que conllevan, están
pensados no sólo para galgos, sino también para cualquier tipo de
perro y de tamaño: Por eso podéis encontrar cuatro tallas distintas:


- Talla 2, de 2 cm de ancho. 
- Talla 3, de 3 cm de ancho.
- Talla 4, de 4 cm de ancho.
- Talla 5, de 5 cm de ancho.


MIENTRAS QUE TUS PERROS VAN GUAPÍSIMOS Y SEGUROS, AYUDAS A OTROS PEQUEÑOS, QUE NO HAN TENIDO LA MISMA SUERTE, PARA QUE PUEDAN VIVIR Y ENCONTRAR UN HOGAR TAN BUENO COMO EL VUESTRO!!
MUCHÍSIMAS GRACIAS A TODOS Y ESPERAMOS QUE OS GUSTE ESTA INICIATIVA
QUE HEMOS EMPRENDIDO CON TANTA ILUSIÓN!