· 

MENJAR NATURAL PER A MASCOTES

 

Aliment natural basat en els principis de la dieta BARF

 

 És molt important tenir present que l'estómac de la mascota ha anat evolucionant al llarg de milers d'anys en funció a l'aliment que tenia al seu abast. Amb l'arribada del pinso obliguem al fet que la seva alimentació no estigui d'acord amb els milers d'anys d'evolució i forcem el seu sistema digestiu.

L'ús de pinso o menjar en llauna sotmet a l'estómac a l'estrès d'adaptar-se a aquest aliment.
La dieta B.A.R.F. aconsegueix una longevitat major i millor qualitat de vida.

 

ELS MENÚS

  • Nats Vedella amb Pollastre
  • Nats Gall dindi amb Vedella
  • Nats d'Aus de Granja
  • Nats de Gall dindi amb Be
  • Nats de Be amb Pollastre
  • Nats Pollastre (mono proteic)

 

Beneficis

 

En poc temps veuràs una millora en el seu estat general, de la seva musculatura, la seva immunitat natural augmenta i això fa d'ella una mascota feliç i sana, tant per dins com per fora.

 

També t'adonaràs que beu menys aigua, ja que en el seu aliment ja conté una quantitat d'aigua molt alta, la de la pròpia carn, peix, fruites i verdures.

 

El seu pèl i pell milloren d'una forma impressionant, podràs veure un mantell brillant, suau i freturós de problemes com a picors, èczemes, calbes, etc.
 
L'alè deixa de ser una olor forta i ranci, deixa de fer olor de gos i les seves dents es tornen blancs, una dentadura sana i preciosa.

 

A causa que la ingesta d'aliment natural s'assimila molt millor, les quantitats de femta seran menys voluminoses i oloroses.

 

En definitiva, una millora en la qualitat de vida.


Escribir comentario

Comentarios: 0