VETERINARI

MEDICINA INTERNA

El Servei de Medicina Interna ofereix una atenció integral als pacients amb patologies orgàniques i sistemàtiques, és a dir, les malalties que afecten als òrgans interns, i problemes que afecten conjuntament a diversos sistemes.

Diagnòstic i tractament de malalties animals.


MEDICINA PREVENTIVA

Sovint una correcte medicina preventiva ja sigui amb les pautes vacunals o amb una visita de seguiment rutinària ens permet conèixer l’estat de salut del nostre company i actuar amb previsió si així ho necessita. Programes de desparasitació, vacunació, assessorament sobre nutrició, cures.....


DIAGNÒSTIC PER IMATGE

Radiologia digital i ecografies


LABORATORI

Disposem de laboratori propi, fet que agilitza en moltscasos el diagnòstic de les patologies dels nostres pacients, minimitzant els temps d’espera i en permet iniciar un tractament el més ràpid possible.


ODONTOLOGIA

Cuidar les dents del teu gos i/o gat és molt important per ajudar a mantenir la seva salut. La millor cura és la prevenció.


TRAUMATOLÒGICA I ORTOPÈDICA

En ocasions, les nostres mascotes sofreixen traumatismes o pateixen problemes ortopèdics o articulars.


CIRURGIA

Quiròfan totalment equipat, amb màquina d'anestèsia amb gasos, capnògraf, respirador automàtic, electrocardiògraf, pulsioximetre.

 

Hospitalització post quirúrgica 

 

Fem seguiment, tractament mèdic i l'evolució.


Servei Veterinari a domicil

Terramascotes ofereix un servei d’atenció domiciliària per tots aquells pacients que per diversos motius desplaçar-se al nostre centre no és una opció còmode.

Les visites, sempre que sigui possible, s’hauran de concertar amb antelació; una breu descripció del motiu de la consulta ens permetrà disposar dels mitjans adients per poder atendre la seva mascota.